top of page
  • Writer's picturekjangse

Foto fra fristaden

Updated: Oct 26, 2019

I efterårsferien var jeg for første gang en tur forbi den københavnske fristad Christiania. Christiania er et unikt sted med alternative spillesteder, street food, gallerier, street art, smuk natur og sjove og besynderlige huse. Der er kort sagt et overflødighedshorn af spændende og farverige motiver.

Desværre frarådes fotografering generelt og især omkring Pusher Street er det absolut no go at tage billeder. Her står skummelt udseende typer og råber "no photo" til de besøgende. Det skal man tage alvorligt.

Der er eksempler på, at folk har fået smadret deres kameraer og blevet forulempet på anden vis, fordi de har trodset forbuddet.

Det er helt naturligt, at sælgerne ikke vil fanges på foto, mens de foretager deres lyssky aktiviteter og det gælder om at få kameraet gemt væk i en fart.


Andre steder på Christiania er det helt ok at fotografere og ofte er der skilte med teksten 'Photo ok'. Ikke desto mindre bør du være forsigtig. Det er en god ide at være diskret og modstå fristelsen til at knipse billeder af de lokale beboere.


Nedenfor kan du se nogle af de billeder, som jeg dristede mig til at tage under mit gode, men alt for korte ophold på Christiania. God fornøjelse.97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page