top of page
  • Writer's picturekjangse

Tilbage til Berlin

På grund af corona-pandemien skulle der gå flere år før jeg fik lagt vejen forbi Berlin; En af mine absolutte favoritdestinationer. I vinterferien 2022 gik turen omsider til den tyske hovedstad. Naturligvis havde jeg mit trofaste og efterhånden yderst bedagede kamera med.


Som altid, når familien er med på tur, spiller foto-dillen en absolut birolle. Jeg fik dog lejlighed til at få et par skud i kassen, når vi bevægede os fra sted til sted. De fleste er taget på U-bahn-stationerne, der altid byder på nogle interessante motiver. Alle billeder er taget med mit Sony A65 med det billige, men gode Sal35f18-objektiv.

U3 mod Krumme Lanke knipset på Warschauer Strasse station.

Dunkelt streetfoto fra stationen Berlin Friedrichsstrasse.


Et kig ind i U-bahn-toget. Mennesker med mundbind og kameraovervågning.
Et kig ind i U-bahn-toget. Mennesker med mundbind og kameraovervågning .

Curry Wurst udsalg på Warschauer Strasse S-bahn station
Curry Wurst udsalg på Warschauer Strasse S-bahn station

Cool BASF-reklame set fra Warschauer Brügge. BASF er mest kendt for deres gode kassettebånd, men er også en kæmpe kemi-virksomhed, der  blandt andet laver plastik til LEGO-klodser, kemikalier til farve og lak, CD-plader, medicinalprodukter samt kemikalier til landbruget.
Cool BASF-reklame set fra Warschauer Brügge. BASF er mest kendt for deres gode kassettebånd, men er også en kæmpe kemi-virksomhed, der blandt andet laver plastik til LEGO-klodser, kemikalier til farve og lak, CD-plader, medicinalprodukter samt kemikalier til landbruget.

Stære og mennesker venter på toget.

Streetlife nær Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche.
Streetlife nær Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche.

Et kig ind til Central Kino i Rosenthaler Strasse 39, som ligger ved Hackesche höfe.
Et kig ind til Central Kino i Rosenthaler Strasse 39, som ligger ved Hackesche höfe.

 

Klik på 'subscribe now' nederst på siden og bliv en del af en yderst eksklusiv skare, som får en mail, når der er nyt på bloggen.

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page